Eladó családi ház Piliscsaba 274 900 000 Ft

Leírás

Eladó a méltán kedvelt Piliscsaba Garancstetőn egy hangulatos, világos, csodás kerttel rendelkező panorámás családi ház.

Józsefliget utca 14. a telek mérete 1229 nm, a ház nettó 320 nm, amerikaikonyhás nappali, spejz, 3 háló, gardrobe, 2 fürdő, közlekedő, közösségi terek (billiárd, ping-pong/sportszoba), hatalmas, 40 nm-es fedett terasz, 2 állásos garázs. A nappali ablakai a teljesen szeparált, intim kertre néznek, ahonnan gyönyörködhetünk a panorámában.

A ház 2005-ben épült, az akkori követelmények szerinti legjobb minőségben. Fa kétrétegű ablakok, szúnyogháló, redőnyös, biztonsági ajtó, 10 cm hőszigetelés a külső falon.

A környéken nagyon barátságos, összetartó emberek laknak. A dél-keleti tájolású házban klíma nélkül is megfelelő hűvös hőmérséklet van nyáron is, de felszerelésre került egy hűtő-fűtő hőszivattyús klíma is. Télen a meleget gázkazánnal működő padlófűtés biztosítja, a szobákban radiátoros a fűtés, valamint egy melegvizet is biztosító kandallórendszer is kiépítésre került, mely nagyon hangulatos a hidegebb napokon. A hálószobák klimatizáltak, telefonról irányíthatóak. Minden mérőóra fogyasztás alapján történik. A teljes rezsi 60-80 ezer ft körül van havonta.

A parkosított, öntözőrendszerrel ellátott díszkertben egy nyári konyha búboskemencével is helyet kapott, valamint egy játszótér. A gránitpultos konyha csúcsminőségű gépekkel van felszerelve, a nappaliban lévő vízteres kandalló, és a hatalmas belmagasság különleges térélményt biztosít. Az alsó szinten jelenleg hobbiszobák vannak, de alkalmas egy másik lakás kialakítására, vagy akár vállalkozásra is.

Jöjjön el és szeressen bele!
Ajánlom a házat nyugalomra vágyóknak, természetkedvelőknek, családoknak, és befektetésnek egyaránt. Az alaprajz tájékoztató jellegű.

A lokáció remek, minden karnyújtásnyi távolságra megtalálható.
Budapest 30 perces autóúttal elérhető, a tömegközlekedése is jól megoldott. A vonat a Nyugati pályaudvarra érkezik.

Az ingatlan első megtekintési napja: 2024. május 16. csütörtök

Amennyiben felkeltette érdeklődését a kínálatomban elérhető ingatlan, kérem keressen bizalommal.
Ingatlanirodánk teljeskörű hitelügyintézést biztosít, a legjobb kamat most 5 % körüli.

Családi ház részletei

Ár: 274 900 000 Ft
Méret: 320 négyzetméter
Azonosító: 11386419
Irodai azonosító: 316195
Cím: Józsefliget utca
Telek: 1229 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 6

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Terasz