Eladó lakás Budapest XXIII. ker 44 900 000 Ft

Leírás

A XXIII.kerületben, Soroksár központjától nem messze, annak csendes részén eladó egy 100 m2-es, 1990 előtt épült házrész, belső udvarral.
A házban található egy nappali + 3 szoba, egy nagy konyha spájzzal, tágas fürdőszoba WC-vel és egy előszoba. A házhoz tartozik egy kazánház és pince is.
A fűtést vegyestüzelésű kazán és villanykazán biztosítja, de nemrég kiépítésre került a gázvezeték melynek csatlakozója a ház falánál található.
A ház korszerűsítése során hőszigetelt ablakok kerültek beépítésre. Az ár magába foglalja a pár éve készült gépesített konyhaszekrényt.
Az udvar fedett részén egy gépkocsi számára a beállási lehetőség biztosított. Az elhelyezkedésének köszönhetően autóval vagy tömegközlekedéssel gyorsan megközelíthető a belváros, a közelben sétatávolságra bevásárlási lehetőség, hév, busz állomás, óvoda, általános iskola, posta, bank, orvosi rendelő, kormányablak is található.

A lakás azonnal birtokba vehető, hasznosítható, további kérdéseivel, megtekintési időponttal kapcsolatban keressen bizalommal! CSOK+ igénybe vehető.

Kiss Gábor - Ingatlanpáholy

Lakás részletei

Ár: 44 900 000 Ft
Méret: 100 négyzetméter
Azonosító: 11385740
Irodai azonosító: 315883
Cím: Hősök tere
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Központi
Ingatlan állapota:
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Lift
  • Kertkapcsolat